A népszerű televízió személyiség, Adam Savage a MythBusters (Mítoszirtók) című sorozattal vált ismertté a hazai közönség előtt. Amióta Savage meglátta a lehetőséget az online világban, az egyik legnépszerűbb videómegosztó oldalon igyekszik megmutatni követőinek a legújabb technológiai újításokat. Legfrissebb videója a mobiltokok teszteléséről szól és szokásához híven, ezúttal sem kímélte ezeket az praktikus kis eszközöket.

A telefontok védi és stílusos megjelenést biztosít a mobilnak

A telefontokok nem arról születtek, hogy kesztyűs kézzel bánjunk velük. A legolcsóbb toknak is meg kell óvnia a telefont a mindennapos használatból eredő sérülésektől. Gyakran előforduló probléma (a szervizekben dolgozók tudnának mesélni), hogy kicsúszik a kezünkből és leejtjük. Szerencsés esetben csak néhány centi magasról és puhára esik, de megvan az esélye annak is, hogy több métert zuhan, míg végül egy kemény felületen landol. Ekkor akár olyan súlyos sérüléseket is szenvedhet szeretett okostelefonunk, hogy javíthatatlanná válik.

Persze nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni. A legnagyobb elővigyázatosság mellett ugyanúgy előfordulhat, hogy megkarcolódik a hátlap, vagy a folyamatos, apró súrlódások miatt elveszíti eredeti fényét. Erre megoldást jelent a hátlapi telefontok, amely készülhet szilikonból, műanyagból és egyéb anyagok felhasználásával. A választék sokrétű és változatos, ahogy a Samsung Galaxy A33 5G tok kínálata is bizonyítja. 

Ma már a telefontok nem csak biztonsági megoldás, esztétikai szempontból is fontos része a mindennapoknak. Ez a kritérium nem csak a nők, hanem a férfiak számára is ugyanolyan fontos. Bár kétségtelen, hogy utóbbiak a színes, strasszos megoldások helyett a visszafogott darabokat részesítik előnyben. Ahogy a legtöbb hasonló eszköz, a Realme 9 Pro 5G tok sokszínű választéka is lehetővé teszi, hogy egyéni stílusunknak megfelelő tok óvja, egyben díszítse a telefonunkat.

Ahogy Adam Savage és csapata teszteli a telefontokokat, úgy talán egyetlen mobiltulajdonos sem bánik a készülékével. Mindenesetre megnyugtató látni, hogy mire képes egy modern tok.

Ajánlott cikkek